Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

L’Audiència Provincial de Madrid rebutja el recurs d’Irene Montero contra les cassolades davant de casa seva

ACN Madrid.-La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Madrid ha desestimat el recurs que la ministra d’Igualtat, Irene Montero, va presentar contra la decisió d’una jutgessa de Collado Villalba d’arxivar […]

Avatar
Agències 08/10/2020

ACN Madrid.-La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Madrid ha desestimat el recurs que la ministra d’Igualtat, Irene Montero, va presentar contra la decisió d’una jutgessa de Collado Villalba d’arxivar la denúncia per les cassolades que han tingut lloc durant dos mesos davant del seu domicili. Montero afirmava que és víctima d’assetjament i coaccions per les concentracions a la seva porta. Els magistrats consideren que els fets que denuncia Montero “no tenen rellevància penal” ni es poden entendre com un assetjament.

Les situacions descrites per Montero sobre el fet que no podia sortir “a passejar amb els seus fills menors ni al jardí pel soroll”, i les seves reflexions sobre el que les cassolades feien més difícil la seva tasca de representació “no gaudeixen, a judici del Tribunal, de la rellevància penal que es pretén”.