Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1780

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

L’Audiència Nacional cita per a finals d’abril Madí i set investigats més per l’adjudicació d’ambulàncies

|

- Publicitat -

ACN Barcelona/Madrid – El magistrat de l’Audiència Nacional Santiago Pedraz ha citat a declarar com a investigats a finals d’abril l’exdirigent de CDC David Madí i set persones més en la causa oberta per les presumptes irregularitats en la licitació, adjudicació i contractació del concurs públic del 2014 per a la gestió dels serveis de transport en la modalitat urgent i no urgent a Catalunya de la qual va resultar adjudicatària la UTE Egara. En una providència, el titular del jutjat central d’instrucció número 5 acorda les declaracions en unes diligències que deriven del ‘cas 3%’. En concret, el magistrat cita Madí a declarar el 26 d’abril que ve, a les 10 hores, amb José Ramón Castarlenas, Manuel Castarlenas i María José Cordovilla.

L’endemà, a la mateixa hora, també en qualitat d’investigats, han de comparèixer Oscar Simón, Juan Alberto Arqués, Fermí Ferrán i Alejandro García-Gascón.

Publicitat

La resolució requereix a les parts processals personades perquè en el termini de dos dies manifestin per escrit al jutjat el partit judicial del domicili de l’investigat per fer la declaració per videoconferència o, si escau, si opten per la seva compareixença a la seu de l’Audiència Nacional.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió