Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

LaTemporada Lleida retornarà l’import de totes les entrades venudes d’espectacles suspesos o ajornats per la covid-19

ACN Lleida.-LaTemporada Lleida ha decidit retornar l’import de totes les entrades venudes dels espectacles que s’han hagut de suspendre entre els mesos de març i juny a causa de la […]

Avatar
Agències 15/06/2020

ACN Lleida.-LaTemporada Lleida ha decidit retornar l’import de totes les entrades venudes dels espectacles que s’han hagut de suspendre entre els mesos de març i juny a causa de la crisi sanitària provocada per la covid-19. Aquesta decisió es pren per poder “començar de zero” i, d’aquesta manera, a partir del setembre “poder garantir els aforaments corresponents a cada espectacle” del Teatre de la Llotja, l’Auditori Municipal Enric Granados i el Teatre Municipal de l’Escorxador. En aquest sentit, l’Ajuntament de Lleida obre de nou les taquilles de la Llotja i l’auditori a partir d’aquest dimecres, 17 de juny. El retorn de l’import de les entrades en metàl·lic es realitzarà fins el 15 de juliol.

L’import de les entrades comprades en metàl·lic dels concerts cancel·lats, reprogramats a la tardor o ajornats de l’Auditori Municipal Enric Granados, es retornaran exclusivament a la taquilla de l’auditori. Pel que fa a les entrades adquirides en metàl·lic d’espectacles programats al Teatre de l’Escorxador i al Teatre de la Llotja es retornaran només exclusivament a la taquilla del Teatre de la Llotja. El retorn de l’import de les entrades en metàl·lic es realitzarà fins el 15 de juliol. En el cas que s’hagin comprat les entrades amb targeta bancària, el retorn dels imports es faran en efectiu. A l’Oficina de Turisme de Lleida no es retornaran l’import de les entrades de cap dels espectacles ni concerts.Serà imprescindible portar les entrades per sol·licitar-ne la devolució (tant en paper com en format mòbil). Caldrà seguir totes les indicacions sanitàries i de prevenció que s’indiquin en els equipaments.