Dissabte, 20 d'agost de 2022 - Edició 1486
La República

L’Associació Internacional d’Enginyers de l’Energia premia Infraestructures.cat com a Millor Entitat Pública

ACN Barcelona – L’Associació Internacional d’Enginyers de l’Energia ha guardonat Infraestructures.cat amb el premi Millor Entitat Pública en reconeixement a la trajectòria de l’empresa pública adscrita al Departament d’Economia i […]

Agències 07/07/2022

ACN Barcelona – L’Associació Internacional d’Enginyers de l’Energia ha guardonat Infraestructures.cat amb el premi Millor Entitat Pública en reconeixement a la trajectòria de l’empresa pública adscrita al Departament d’Economia i Hisenda i encarregada de l’execució de les obres del Govern i el manteniment dels equipaments públics. Així mateix, s’ha valorat la seva tasca tractora dels projectes amb l’eficiència energètica. L’Associació considera que Infraestructures.cat ha estat capaç d’impulsar la innovació com a eix per mitigar el canvi climàtic a nivell global. L’entrega ha tingut lloc durant el III Congrés Internacional d’Enginyeria Energètica (Iener) que s’ha celebrat a Barcelona per primer cop aquest 6 i 7 de juliol.

El Congrés Internacional d’Enginyeria Energètica, organitzat per l’Association of Energy Engineers amb la col·laboració de l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), té com a eixos temàtics els edificis sostenibles, la generació de renovables, les solucions de la mobilitat sostenible, la descarbonització i els combustibles verds del futur.