Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

L’associació de propietaris del lloguer qualifica de “populista” la llei que en regula els preus

ACN Barcelona.-L’associació de propietaris del lloguer (Asval) ha qualificat de “populista” la llei aprovada pel Parlament que regula els preus d’aquesta activitat. El col·lectiu reclama a l’Administració que estableixi un […]

Avatar
Agències 09/09/2020

ACN Barcelona.-L’associació de propietaris del lloguer (Asval) ha qualificat de “populista” la llei aprovada pel Parlament que regula els preus d’aquesta activitat. El col·lectiu reclama a l’Administració que estableixi un sistema d’ajuts per a les famílies amb dificultats per accedir a un lloguer enlloc d’aprovar una norma que “no solucionarà res” i generarà “desequilibris” i “més dificultat d’accés per als més vulnerables”. També han opinat que una mesura d’aquestes característiques “podria provocar tensions greus als carrers exigint més implicació de l’administració catalana en matèria d’habitatge”. A més, Asval afirma que la mesura que ha aprovat el Parlament “no ha estat la solució” als problemes del lloguer en ciutats com Berlín o París.

A banda, Asval augura que la llei fomentarà el “mercat negre” de lloguers i que “la inversió i els emprenedors” abandonaran “definitivament” Barcelona “en favor d’altres ciutats”.