Divendres, 26 de febrer de 2021 - Edició 946
La República

L’Associació de Joves Empresaris considera “intolerables” i “incoherents” les agressions a empreses i comerços

ACN Barcelona.-L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) ha condemnat “enèrgicament” els disturbis i aldarulls de la darrera setmana a diferents ciutats catalanes, “que han tingut un impacte especial a […]

Avatar
Agències 22/02/2021

ACN Barcelona.-L’Associació de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC) ha condemnat “enèrgicament” els disturbis i aldarulls de la darrera setmana a diferents ciutats catalanes, “que han tingut un impacte especial a Barcelona”. En un comunicat l’entitat considera “intolerables” i “incoherents” les agressions a empreses i comerços i subratlla que, des del seu punt de vista, “la millor manera de canviar les coses és construint i no pas destruint-ho tot”. L’entitat també ha posat de manifest la contradicció entre “el discurs” dels manifestants i la causa que defensen, la llibertat d’expressió, i les actituds violentes que hi ha hagut.

D’altra banda, l’AIJEC ha demanat que s’acabi “l’escalada de violència” dels darrers dies i ha exigit a les administracions que “siguin responsables” en la gestió de la crisi. En tot cas ha volgut deixar clar que aquesta exigència no vol “posar en dubte” el suport a uns cossos de seguretat “que ens garanteixen viure en llibertat”.