Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

L’Associació de Famílies LGTBI celebra que el Parlament Europeu reclami el seu reconeixement a tota la UE

ACN Barcelona.-L’FLG-Associació de Famílies LGTBI ha celebrat que el Parlament Europeu reclami el seu reconeixement a tota la UE. L’entitat aplaudeix la resolució aprovada dimarts, que insta els estats de […]

Avatar
Agències 15/09/2021

ACN Barcelona.-L’FLG-Associació de Famílies LGTBI ha celebrat que el Parlament Europeu reclami el seu reconeixement a tota la UE. L’entitat aplaudeix la resolució aprovada dimarts, que insta els estats de la UE a reconèixer legalment els certificats de naixement, independentment del sexe o estat civil dels adults mencionats, per evitar que els infants de famílies LGTBI esdevinguin apàtrides en traslladar-se a un altre país de la Unió. La pròpia associació ha realitzat una campanya de peticions per recopilar casos de famílies LGTBI amb problemes de lliure circulació arreu d’Europa i ha intervingut en la Comissió de Peticions del Parlament Europeu per denunciar aquests obstacles.

Segons l’entitat, aquesta resolució és un exemple de la “línia que ha de seguir Europa si vol fer front i posar solució a l’augment dels discursos d’odi i les discriminacions que encara pateix el col·lectiu LGTBI”. “Els infants han de poder tenir la seva família reconeguda, siguin on siguin, i les famílies LGTBI han de poder gaudir dels mateixos drets de reagrupament familiar que les famílies heterosexuals”, ha conclòs.