Divendres, 18 de juny de 2021 - Edició 1058
La República

L’Associació de Càmpings de Girona demana posar fil a l’agulla en el certificat sanitari i avançar en la vacunació

ACN Girona.-L’Associació de Càmpings de Girona valora positivament l’anunci de la Unió Europea (UE) en relació a la creació de certificats digitals sanitaris. Segons la patronal, això suposaran “un abans […]

Avatar
Agències 26/02/2021

ACN Girona.-L’Associació de Càmpings de Girona valora positivament l’anunci de la Unió Europea (UE) en relació a la creació de certificats digitals sanitaris. Segons la patronal, això suposaran “un abans i un després” però ara ha demanat a les administracions que posin fil a l’agulla en la seva concreció i tramitació. Els empresaris consideren que el passaport hauria d’estar llest per utilitzar-lo aquest estiu i, d’aquesta manera, garantir la mobilitat internacional durant la temporada turística. Per altra banda, des de l’associació demanen avançar en la campanya de vacunació per aconseguir més immunitat entre la població. Per altra banda els empresaris avisen que ja preparen els establiments de cara a la temporada d’estiu.

L’anunci de la Unió Europea (UE) sobre la creació d’un certificat digital sanitari ha esperonat als empresaris de l’Associació de Càmpings de Girona de cara a la temporada turística d’aquest estiu. Els empresaris ho consideren com un aspecte clau per tal de garantir la mobilitat internacional amb confiança i seguretat.De tota manera, els empresaris han demanat celeritat a l’hora de treballar en aquesta iniciativa. Consideren que cal tenir-lo a punt de cara a l’estiu per tal d’aconseguir l’afluència de turistes durant els mesos de juny, juliol i agost. En paral·lel, l’Associació de Càmpings de Girona també demanen a les forces polítiques del país que agilitzin la campanya de vacunació.