Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

L’Associació de Cambres de Comerç del Mediterrani lamenta la pèrdua de Miquel Valls: “Ha estat un home de pau i consens”

ACN Barcelona.-L’Associació de Cambres de Comerç del Mediterrani (ASCAME) ha lamentat el decés als 75 anys de Miquel Valls, expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona i també vicepresident […]

Avatar
Agències 23/09/2019

ACN Barcelona.-L’Associació de Cambres de Comerç del Mediterrani (ASCAME) ha lamentat el decés als 75 anys de Miquel Valls, expresident de la Cambra de Comerç de Barcelona i també vicepresident d’ASCAME durant 17 anys. “Ha estat un home de pau i consens. Un referent incontestable per la seva capacitat per a tendir ponts i generar consensos respectant les diferències”, han recordat des de l’Associació de Cambres de Comerç del Mediterrani. “Valls ha treballat sempre per l’alineació d’interessos a favor d’un horitzó comú construït per tots”, ha afirmat l’ASCAME, que ha agraït el compromís de l’economista i empresari barceloní en la promoció de la regió mediterrània. “El seu gran amor pel Mare Nostrum va portar-lo a realitzar una gran tasca per al desenvolupament dels països mediterranis i impulsar l’ASCAME com el representant més important del sector privat de la Mediterrània”, ha conclòs l’associació.