Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

L’Associació d’Antics Diputats del Parlament reelegeix Núria de Gispert com a presidenta

ACN Barcelona.-L’Associació d’Antics Diputats al Parlament de Catalunya ha reelegit aquest migdia Núria de Gispert com a presidenta, i ha elegit com a nous vocals de la Junta Directiva Joaquim […]

Avatar
Agències 14/12/2020

ACN Barcelona.-L’Associació d’Antics Diputats al Parlament de Catalunya ha reelegit aquest migdia Núria de Gispert com a presidenta, i ha elegit com a nous vocals de la Junta Directiva Joaquim Nadal, Esteve Pujol i Irene Rigau. L’associació ha fet aquest dilluns l’assemblea general ordinària que es va no es va poder fer al març a causa de la pandèmia de la covid-19. La reunió s’ha fet telemàticament, amb només De Gispert, la secretària de la junta, Carme Servitge, i els vocal sortints Esteve Tomàs i Jaume Aligué presents a la sala 2 del Parlament, per a comptar els vots, que els exdiputats han emès per correu ordinari.

Abans de les votacions, el president del Parlament, Roger Torrent, ha entrat a la sala per saludar els membres de la junta presents i els exdiputats que participaven telemàticament a l’assemblea. De Gispert va ser elegida per primera vegada com a presidenta de l’associació el març del 2016 i repeteix mandat per segona i darrera vegada.Tant la presidenta com els vocals poden acumular únicament dos mandats consecutius de quatre anys cadascun. Així, Esteve Tomàs, Jaume Aligué i Josep Maria Balcells, que han esgotat el segon mandat, han deixat les vocalies i han estat rellevats per Joaquim Nadal, Esteve Pujol i Irene Rigau. Enric Cardús i Pere Parera, que avui han estat reelegits com a vocals, continuen en el càrrec.L’associació, que va néixer el 1997, compta actualment amb 236 membres. En l’assemblea d’avui s’han recordat els sis exdiputats traspassats aquest any, tres d’ells víctimes de la covid-19 durant la primera onada de la pandèmia.