Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

L’Arxiu de Cambrils demana la col·laboració ciutadana per documentar la crisi del coronavirus

ACN Cambrils.-L’Arxiu Municipal de Cambrils ha demanat la col·laboració de la ciutadania per documentar la crisi sanitària del coronavirus. Segons informa l’Ajuntament, l’objectiu de la crida és recollir documents que […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Cambrils.-L’Arxiu Municipal de Cambrils ha demanat la col·laboració de la ciutadania per documentar la crisi sanitària del coronavirus. Segons informa l’Ajuntament, l’objectiu de la crida és recollir documents que testimoniïn la solidaritat de persones individuals o col·lectius que d’una manera desinteressada treballen o col·laboren per fer front a la pandèmia al municipi. L’Arxiu detalla que es poden enviar tota mena de documents que il·lustrin la tasca d’aquestes persones, ja siguin fotografies, vídeos o documents textuals, que expliquin l’experiència en primera o tercera persona.

També s’accepten dibuixos de nens i nenes que lluiten contra la pandèmia des de casa; imatges de carrers buits; de persones cosint mascaretes, o de com s’organitzen les xarxes ciutadanes d’ajuda a necessitats, així com vídeos dels reconeixement als sanitaris i cossos de seguretatEls arxius digitals es poden enviar al correu arxiu@cambrils.org o a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #arxiucambrils. També es pot fer servir el núvol per a aquells enregistraments de vídeo o àudio que ocupin molt d’espai. L’ens atén consultes a l’adreça arxiu@cambrils.org.