Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

L’Arquebisbat de Barcelona recomana a les persones dels col·lectius de risc que no vagin a missa pel coronavirus

ACN Barcelona.-L’Arquebisbat de Barcelona ha recomanat a les persones dels col·lectius de risc que s’abstinguin d’assistir a missa, en el marc de les mesures que es prenen per minimitzar el […]

Avatar
Agències 12/03/2020

ACN Barcelona.-L’Arquebisbat de Barcelona ha recomanat a les persones dels col·lectius de risc que s’abstinguin d’assistir a missa, en el marc de les mesures que es prenen per minimitzar el risc de contagi del coronavirus. Els responsables de la institució religiosa recomanen a aquestes persones que segueixin l’acte a través de la ràdio o la televisió. Els espais de culte poden romandre oberts per a la pregària, però s’acomoda l’aforament a un terç de la capacitat. A més, l’Arquebisbat recomana retirar l’aigua beneïda de les piles, suprimir l’acte de donar-se la pau i donar la comunió a la mà, en lloc de a la boca.

Pel que fa a l’àmbit laboral, l’Església Arxidiocesana de Barcelona ha activat un pla de contingència perquè els treballadors de l’Arquebisbat desenvolupin les seves tasques des de casa.Finalment, també es convida a suspendre a les parròquies i centres de culte els actes de pastoral educativa, com ara la catequesi, grups de lleure o grups de joves.