Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

L’Arnau de Vilanova deriva els primers vuit pacients greus no-covid a Vall d’Hebron

ACN Barcelona.-L’Hospital Arnau de Vilanova ha començat a derivar pacients no-covid a centres d’altres regions sanitàries. En concert, el centre lleidatà va derivar divendres vuit pacients greus amb altres patologies […]

Avatar
Agències 11/07/2020

ACN Barcelona.-L’Hospital Arnau de Vilanova ha començat a derivar pacients no-covid a centres d’altres regions sanitàries. En concert, el centre lleidatà va derivar divendres vuit pacients greus amb altres patologies a l’Hospital Vall d’Hebron. Entre aquests, hi ha dues embarassades amb símptomes de covid-19. Salut també ha anunciat un pla per derivar pacients de diferents comarques de les regions sanitàries de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran a centres d’altres territoris. En concret, pacients del Pirineu es derivaran al Parc Taulí de Sabadell, de la Segarra a centres de Manresa i Igualada, i d’altres comarques de Ponent a Reus. A més, ja ha obert una tercera planta d’hospitalització a l’Arnau i se n’ha reservat una altra a l’Hospital Santa Maria.

L’Arnau de Vilanova no ha rebut més personal per destinar a la tercera planta que ha obert el centre, tot i la crida que s’havia fet durant la setmana per reforçar el centre sanitari. Metges de l’Arnau i del Santa Maria s’han reestructurat els torns de treball per donar servei en aquesta tercera planta. Les altres dues ja estan plenes i la tercera disposa de 25 llits.