Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

‘Lapònia’ espera tornar a l’hivern a Barcelona després de suspendre funcions al Capitol per una inundació

ACN Barcelona.-La comèdia ‘Lapònia’ dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet espera tornar a l’hivern a Barcelona després que les funcions que els hi quedaven al Club Capitol, previstes fins […]

Avatar
Agències 04/07/2019

ACN Barcelona.-La comèdia ‘Lapònia’ dirigida per Cristina Clemente i Marc Angelet espera tornar a l’hivern a Barcelona després que les funcions que els hi quedaven al Club Capitol, previstes fins al 21 de juliol, se suspenguessin per una inundació a l’Hotel Continental. En declaracions a RAC1, Roger Coma, un dels protagonistes de l’obra, ha explicat que la seva voluntat és tornar a Barcelona a l’hivern després de la gira programada de la tardor. “Per als actors també és una tragèdia perquè deixes de cobrar i haurem d’esperar que les diferents asseguradores es posin d’acord sobre la responsabilitat. Alguna cosa ens compensaran, però serà tard”, ha assenyalat.

Coma ha detallat que es van rebentar unes calderes de l’Hotel Continental i que “tota l’aigua dels dipòsits es va anar filtrant al llarg de tota la nit”. Com ha detallat, “va caure el fals sostre del teatre, l’escenografia, en ser de fusta, llibres i moqueta ha quedat tocada. També les butaques han quedat mullades i no es poden eixugar ràpidament perquè el teatre no té ventilació”. Ha explicat que generar una nova escenografia ja se’ls hi anava al final de les dates previstes. El teatre Club Capitol de Barcelona va informar aquest dimecres que suspenia les funcions de les dues sales pels “danys importants” que ha sofert la instal·lació a causa d’una inundació que ha tingut lloc aquest dimarts a la nit a l’Hotel Continental. El Grup Balaña va informar que la “magnitud” dels desperfectes fa preveure que la data de reobertura no serà aviat. Les funcions suspeses, de moment, són totes les programades per al mes de juliol. Davant d’aquesta situació, l’empresa va anunciar que els espectacles ‘Tinder Sorpresa’ i ‘Martita de Graná’ es representaran al Teatre Borràs a partir del diumenge 7 de juliol, en els mateixos dies i horaris previstos inicialment al Club Capitol.L’import de les entrades ja adquirides per a la resta d’espectacles programats durant el juliol es retornaran a través del mateix canal pel qual van ser comprades.