Divendres, 12 d'agost de 2022 - Edició 1478
La República

L’aplicació del decret d’estalvi energètic i la crisi Xina-EUA

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘La Vanguardia’ titula “El Govern central admet que costarà aplicar el seu pla en bars i restaurants” amb l’arribada de Lewandowski […]

Agències 05/08/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘La Vanguardia’ titula “El Govern central admet que costarà aplicar el seu pla en bars i restaurants” amb l’arribada de Lewandowski com a destacat. L’obertura d’una investigació de la Síndica de Greuges per la gimcana de Vilassar també hi apareix. ‘El Periódico’: “”Cuidamos las unas de las otras””. La imatge principal és la d’unes noies joves sortint de festa una nit i explicant com gestionen la por a les punxades. El segon titular té com a protagonista la Xina, que castiga els EUA. ‘La Razón’ destaca “Sánchez afrontará un otoño caliente con más de 50 leyes en lista de espera”. La primera pàgina també inclou la suspensió de contactes de la Xina amb els EUA.

‘El País’: “China suspende relaciones con EEUU en asuntos clave”. També inclou a la primera pàgina l’adaptació del decret d’estalvi energètic. ‘Israel bombardea Gaza y mata a un líder de la Yihad’ completa els principals titulars.

‘El Punt Avui’ titula “Un país de botigues”. Acompanyen la notícia principal la presentació de Lewandowski i la crisi Xina-EUA. Una ruta d’estiueig pel modernisme completa la primera pàgina.

‘S’accelera el brot de verola del mico’ és el titular del diari ‘Ara’, amb una foto de portada dedicada a l’arribada de Lewandowski al Camp Nou. També s’inclou a la portada la investigació a Cospedal i Fernández Díaz per l”Operació Catalunya’.

L”ABC’ porta com a titular principal de dissabte “El Gobierno promoverá ahora que invertir en Defensa es progresista”. La foto es dedica a un comerç que treballa per adaptar-se al decret d’estalvi energètic.

I ‘El Mundo’: “China cerca Taiwán y congela sus relaciones clave con EEUU”. Els controls per aplacar el temor a les punxades a les discoteques completen la pàgina principal del rotatiu.