Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

L’Ampolla i els barris del Port de Cambrils i del Serrallo de Tarragona reben el distintiu de Barris i Viles Marineres

ACN Tarragona.-L’Agència Catalana de Turisme ha atorgat tres nous distintius de la marca Barris i Viles Marineres, a l’Ampolla (Baix Ebre) i els barris mariners del Port de Cambrils i […]

Avatar
Agències 16/07/2020

ACN Tarragona.-L’Agència Catalana de Turisme ha atorgat tres nous distintius de la marca Barris i Viles Marineres, a l’Ampolla (Baix Ebre) i els barris mariners del Port de Cambrils i del Serrallo de Tarragona. El reconeixement està adreçat a les poblacions i zones litorals que conserven viva la cultura lligada al mar amb l’objectiu de segmentar-ne la promoció turística. En el cas d’aquests tres indrets, l’Agència Catalana del Turisme considera que “comparteixen una forta personalitat marcada pel caràcter historicocultural, la gastronomia, el paisatge i la promoció d’esdeveniments al voltant de la relació entre l’home i el mar”.

Les tres noves certificacions s’afegeixen als municipis que ja lluïen el distintiu: l’Ametlla de Mar, Arenys de Mar, Begur, les Cases d’Alcanar, l’Escala, Llançà, Palamós, Sant Carles de la Ràpita, Sant Pol de Mar, Sitges, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú.