Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

L’ampliació de l’aeroport del Prat enfronta els governs català i estatal

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ observa els problemes judicials de l’exmonarca espanyol: “Hacienda pide a la Casa del Rey información de los pagos de Juan Carlos […]

Avatar
Agències 03/09/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dissabte. ‘El País’ observa els problemes judicials de l’exmonarca espanyol: “Hacienda pide a la Casa del Rey información de los pagos de Juan Carlos I”. En segon terme, la pandèmia: “Las muertes de la quinta ola remiten pero superan lo previsto”. ‘El Periódico’ coincideix en el primer tema: “Hisenda reclama dades dels ingressos del rei emèrit”. A la foto de portada, reivindicacions del futbol femení: “Decepció de les futbolistes per incomplir la professionalització”. ‘El Punt Avui’ analitza l’escalada de preus de l’electricitat: “De rècord en rècord”. En segon terme, Joan Carles I: “La fiscalia titlla l’emèrit de comissionista internacional”.

‘La Vanguardia’ apunta a una infraestructura polèmica: “Aragonès obre una crisi al Govern per l’ampliació del Prat”. Al costat, l’emèrit: “Xoc entre la Fiscalia i la defensa de Joan Carles I pels comptes a Suïssa”.’La Razón’ aprofundeix en la crisi a l’entorn de la fiscal general de l’Estat indagant en l’opinió dels fiscals: “Si se revoca a Delgado se haría un favor a la Fiscalía”. Com a segon tema, l’emèrit: “Don Juan Carlos critica que no se respete su presunción de inocencia”.’Ara’ obre amb la polèmica ampliació de l’aeroport de Barcelona: “Aragonès demana a Aena que rectifiqui el pla del Prat”. També destaca els problemes judicials de l’exmonarca espanyol: “La defensa de Joan Carles I carrega contra la Fiscalia”.’ABC’ dedica el tema principal al pare de Felip VI: “Juan Carlos I culpa a la Fiscalía de acusarle sin pruebas”. La fotografia principal és per a l’independentisme català: “Puigdemont buscó ayuda als ‘procés’ en el espionaje ruso”.I ‘El Mundo’, que manté la línia encetada ahir amb Joan Carles I: “El Emérito estalla contra el fiscal y niega las acusaciones”. Com a segon tema, el procés sobiranista català: “Puigdemont envió emisarios a Rusia para pedir ayuda contra España”.