Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

L’Amec creu que les ajudes a la reindustrialització permetran que “moltes pimes” creïn llocs de feina

ACN Barcelona – L’Associació d’Empreses Industrials Internacionalitzades Amec ha celebrat que el Departament d’Empresa hagi creat una nova línia d’ajuts per a projectes industrials dotada amb 17 milions d’euros. En […]

Agències 30/01/2023

ACN Barcelona – L’Associació d’Empreses Industrials Internacionalitzades Amec ha celebrat que el Departament d’Empresa hagi creat una nova línia d’ajuts per a projectes industrials dotada amb 17 milions d’euros. En un comunicat, l’associació ha assegurat que la subvenció permetrà que “moltes pimes” creïn llocs de treball i impulsin nous projectes. Així mateix, el president de l’Amec, Joan Tristany, ha indicat que cal “fer front a un canvi de model productiu”. “Necessitem més empreses industrials compromeses i que l’administració se sumi i creï un entorn favorable per al desenvolupament de la indústria”, ha subratllat. “Aquest anunci és una mostra de la important tasca que es pot desenvolupar mitjançant la col·laboració publicoprivada”, ha agregat.

Després de tot, l’Amec ha valorat que la conselleria hagi comptat amb les aportacions dels representants del sector, de manera que les ajudes puguin “ajustar-se més” a les seves “necessitats reals”.