Diumenge, 26 de juny de 2022 - Edició 1431
La República

Lambán confia en el treball amb “discreció” del COE per reconduir la candidatura pels JJOO d’hivern 2030

ACN Terol – El president d’Aragó, Javier Lambán, ha dit que confia en el treball amb “discreció” que està fent el Comitè Olímpic Espanyol (COE) per poder “reconduir” el projecte […]

Agències 17/05/2022

ACN Terol – El president d’Aragó, Javier Lambán, ha dit que confia en el treball amb “discreció” que està fent el Comitè Olímpic Espanyol (COE) per poder “reconduir” el projecte d’una candidatura conjunta amb Catalunya per a uns Jocs d’Hivern el 2030. Segons Lambán, aquesta discreció és l’única “esperança” que tenen perquè la proposta actual està lluny de satisfer als aragonesos. Per això, Lambán ha apostat per mantenir-se en la més “absoluta discreció”. En aquest sentit, també ha assegurat que des del COE no se’ls ha donat cap termini per arribar a un acord, contradient així el que fins ara s’havia dit que aquest setmana s’havia fixat com a límit per arribar a l’entesa.

En declaracions a la inauguració del Centre d’Interpretació de la Guerra Civil al riu Alfambra, a Villarquemado (Terol), Lambán ha tornat a remarcar que els treballs per a una proposta de candidatura olímpica els lidera el president del COE, Alejandro Blanco, ja que si la candidatura “arriba a bon port” serà aquest organisme que l’acabarà presentant.