Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de desembre del 2023
Edició 1954

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 02 de desembre del 2023

L’ambaixada dels EUA a Moscou recomana als ciutadans que abandonin Rússia “immediatament” abans que s’acabin les opcions

|

- Publicitat -

ACN Brussel·les – L’ambaixada dels Estats Units a Moscou recomana als ciutadans nord-americans que abandonin Rússia “immediatament” abans que s’acabin les opcions. En un comunicat publicat aquest dimecres, l’ambaixada recorda que l’oferta de vols comercials és “extremadament limitada” i que, sovint, es cancel·len amb poca antelació. “Si decidiu marxar de Rússia, hauríeu de trobar solucions de forma independent com més aviat millor”, afegeix, tot recordant que l’ambaixada té “severes limitacions” per ajudar els ciutadans estatunidencs. “Les rutes per carretera i d’autobús continuen obertes”, recorda.

En el mateix comunicat, l’ambaixada alerta que Rússia podria negar-se a reconèixer la ciutadania nord-americana dels ciutadans amb doble nacionalitat –estatunidenca i russa-, denegant-los així l’accés als serveis consulars i, com a conseqüència, bloquejar la seva marxa de Rússia.

Publicitat

Alhora, l’ambaixada recorda que la llibertat d’expressió a Rússia “no està garantida” i aconsella evitar “qualsevol protesta social o política”, així com fotografiar el personal de seguretat que vigila aquests esdeveniments. “Les autoritats russes ja han arrestat ciutadans nord-americans que han participat en aquestes manifestacions”, remarca.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió