Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

L’AMB millora i naturalitza l’accés a les platges de Viladecans

ACN Barcelona.-L’AMB ha començat les obres de millora i naturalització dels camins per accedir a les platges de la Pineda i de la Murtra de Viladecans (Baix Llobregat), espai protegit […]

Avatar
Agències 04/11/2020

ACN Barcelona.-L’AMB ha començat les obres de millora i naturalització dels camins per accedir a les platges de la Pineda i de la Murtra de Viladecans (Baix Llobregat), espai protegit que forma part de la Xarxa Natura 2000 pel seu alt valor ecològic. L’actuació preveu substituir el paviment per millorar la seguretat i les condicions d’ús, delimitar la separació entre els vianants i el trànsit rodat, substituir el mobiliari i la senyalització en mal estat i millorar la vegetació dels marges dels camins. Els treballs, que s’allargaran uns cinc mesos, tindran un cost de 529.905 euros que assumiran l’AMB, l’Ajuntament de Viladecans i el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Aquest projecte s’emmarca dins del Conveni FEDER que la Generalitat de Catalunya i l’AMB van signar l’any 2017 per a la gestió de projectes metropolitans dins del programa operatiu d’inversió en creixement i ocupació FEDER Catalunya 2014-2020 per a l’àmbit de recuperació socioambiental dels espais fluvials metropolitans.