Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

L’AMB incorpora 66 nous autobusos sostenibles i sumarà gairebé 200 més en els propers mesos

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha incorporat entre febrer i març 66 nous autobusos sostenibles a la xarxa de Bus Metropolità. A aquests vehicles híbrids i elèctrics que ja es poden veure circulant per les ciutats metropolitanes se sumaran uns altres 199 nous durant els propers mesos, fins a arribar als 265 nous vehicles aquest any 2023. D’aquests 265, 51 seran totalment elèctrics. Aquesta renovació significa una inversió de més de 100 MEUR. Abans que acabi el 2023, més d’un 65% de la flota de Bus Metropolità serà sostenible.

Els 66 nous autobusos que ja s’han posat en circulació s’han destinat als serveis del Baix Llobregat Sud (que connecta els municipis de Castelldefels, Gavà i Viladecans amb Barcelona), i a l’àmbit de Sant Boi de Llobregat, que connecta aquesta població amb Barcelona i amb altres municipis com Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat.

Publicitat

A l’abril s’incorporaran 52 autobusos més i 100 entre maig i juny. Abans que acabi l’any es posaran en circulació 47 més.

“Amb aquesta important renovació de la flota de Bus Metropolità millorem el servei a la ciutadania i deixem enrere les dificultats generades pels vehicles més antics, que han ocasionat avaries i incidències en el servei”, ha apuntat el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió