Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

L’AMB atura les obres per minimitzar el risc de contagi del coronavirus

ACN Barcelona.-L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha decidit aturar temporalment les obres de promoció pròpia en l’espai públic i les promocions d’habitatges amb protecció oficial promogudes per l’Institut Metropolità de […]

Avatar
Agències 27/03/2020

ACN Barcelona.-L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha decidit aturar temporalment les obres de promoció pròpia en l’espai públic i les promocions d’habitatges amb protecció oficial promogudes per l’Institut Metropolità de Promoció del Sòl i Gestó Patrimonial (Impsol). La mesura es pren amb l’ànim de minimitzar el risc de contagi de covid-19 entre els treballadors i la ciutadania. L’aturada es durà a terme en coordinació amb els ajuntaments dels municipis afectats. L’AMB s’assegurarà que la suspensió d’aquests treballs no suposi cap risc addicional, per a la qual cosa adoptarà les mesures de seguretat corresponents.

Des de l’AMB s’indica també que totes les suspensions tindran una acta associada que recollirà les particularitats de cada cas, així com la data real de la suspensió. Aquesta data, generalment, no serà més d’un dia després que s’hagi comunicat a l’empresa la suspensió de les obres. Només variarà en els casos en què s’hagin de completar feines imprescindibles.