Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

L’Alt Penedès i el Garraf preparen un protocol per l’arribada dels temporers de la verema: “Hem après lliçons de Lleida”

ACN Vilafranca del Penedès.-Les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf estan preparant un protocol extraordinari per gestionar l’arribada dels temporers de la verema per tal d’evitar la propagació de […]

Avatar
Agències 13/07/2020

ACN Vilafranca del Penedès.-Les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf estan preparant un protocol extraordinari per gestionar l’arribada dels temporers de la verema per tal d’evitar la propagació de la covid-19. “Hem après lliçons de Lleida”, ha assegurat el director del Servei d’Atenció Primària Alt Penedès -Garraf-Baix Llobregat Nord de l’Institut Català de la Salut, Miquel Perona, que ha remarcat que calen mesures més enllà de l’àmbit sanitari. En aquest sentit, el gerent del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, Josep Lluís Ibáñez, ha destacat que el pla de contingència també abraçarà qüestions “econòmiques, socials i organitzatives”. Ibáñez ha garantit que els dos hospitals d’aguts del territori estan “preparats” per afrontar un hipotètic brot de la covid-19.