Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

L’alcalde de Premià fitxa com a assessor un exdiputat de Ciutadans

ACN Premià de Mar.-L’alcalde de Premià de Mar, Rafael Navarro, ha fitxat com a assessor un exdiputat de Ciutadans, segons l’anunci publicat al butlletí municipal. La resolució d’alcaldia, signada el […]

Avatar
Agències 19/07/2021

ACN Premià de Mar.-L’alcalde de Premià de Mar, Rafael Navarro, ha fitxat com a assessor un exdiputat de Ciutadans, segons l’anunci publicat al butlletí municipal. La resolució d’alcaldia, signada el 12 de juliol, estipula el nomenament de Martí Pachamé com a assessor de servei, personal eventual classe de confiança i assessorament especial. Se li aplica el règim estatutari dels funcionaris de carrera “per analogia”, amb jornada de treball de 37,5 hores “flexible i amb disponibilitat horària” i una remuneració de 50.000 euros bruts anuals. Se li atribueixen les funcions de “confiança i assessorament especial” per planificar, organitzar i coordinar les activitats de l’alcalde. El govern de Premià de Mar està format per Junts Per Premià de Mar – PDeCAT i el PSC.

Pachamé va ser diputat per Ciutadans durant la dotzena legislatura, del 17 de gener del 2018 al 21 de desembre del 2020. En aquest temps va formar part de la Comissió de la Sindicatura de Comptes, de la Comissió d’Economia i Hisenda, de la Comissió d’Empresa i Coneixement o de la Comissió de Treball, Afers Socials i Famílies.