Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

L’Ajuntament reclama modificar el punt d’inici de la variant d’Olot per evitar “endarrerir” les obres

ACN Olot .-L’Ajuntament d’Olot reclama al Departament de Territori modificar el punt d’inici de la variant d’Olot, que l’estudi informatiu situa a la boca sud del túnel de la Serra […]

Agències 12/11/2020

ACN Olot .-L’Ajuntament d’Olot reclama al Departament de Territori modificar el punt d’inici de la variant d’Olot, que l’estudi informatiu situa a la boca sud del túnel de la Serra de Sant Valentí, i mantenir el que es preveia al projecte constructiu del 2015, ubicat sobre la traça de l’actual C-152 i el traçat de tota la part sud. Segons el consistori, el traçat de l’estudi informatiu de la variant que hi ha a informació pública queda “supeditat” a la resolució de les variants de les Preses i la Vall d’en Bas. Amb la modificació proposada a les al·legacions que ha fet l’Ajuntament, es donaria “autonomia” en la tramitació i execució de la carretera al seu pas pel municipi, evitant retards.

Per la seva banda, Salvem les Valls al·lega que aquesta no és la infraestructura que la comarca i Olot “necessiten” i critica que es pretenguin invertir 200 MEUR en “augmentar el trànsit”, contravenint la llei de canvi climàtic.