Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

L’Ajuntament quantifica en més d’1,5 MEUR els desperfectes pels aldarulls i un miler de contenidors cremats

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha quantificat en més d’1,5 MEUR els desperfectes que han provocat els aldarulls i actes vandàlics a la ciutat aquesta setmana, segons ha explicat la tinent […]

Avatar
Agències 19/10/2019

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha quantificat en més d’1,5 MEUR els desperfectes que han provocat els aldarulls i actes vandàlics a la ciutat aquesta setmana, segons ha explicat la tinent d’alcalde d’Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz. Sanz ha puntualitzat però que es tracta d’una primera aproximació i que encara falten elements per quantificar. D’altra banda, ha explicat que s’han cremat fins a mil contenidors, 300 dels quals la nit de divendres. A més, ha alertat que el consistori s’està quedant sense existències d’alguns elements de mobiliari urbà que s’han de reposar.

La tinent d’alcalde ha concretat que durant la nit de divendres es van activar 60 equips de neteja i unes 150 persones i que aquest dissabte al matí han estat uns 150 equips i 210 persones per tal de retirar els desperfectes de la darrera nit d’aldarulls. Sanz ha expressat el seu “agraïment immens” a aquests treballadors i al conjunt dels serveis municipals.Ha alertat però que tot i la tasca desenvolupada per tots ells, “costarà de recuperar” la normalitat i que poc a poc esperen poder reposar tot el mobiliari urbà afectat. D’altra banda, ha explicat que s’està retirant mobiliari urbà de les zones on s’han convocat noves mobilitzacions “per evitar que es continuï bandalitzant” amb el mobiliari urbà. Ha assegurat que això també s’havia fet en dies anteriors.