Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

L’Ajuntament i la Barcelona Graduate School of Economics col·laboren per atreure recerca en polítiques públiques

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb la Barcelona Graduate School of Economics (GSE), per fomentar a la ciutat recerca en polítiques públiques i innovació. L’objectiu […]

Avatar
Agències 02/02/2021

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Barcelona ha signat un conveni de col·laboració amb la Barcelona Graduate School of Economics (GSE), per fomentar a la ciutat recerca en polítiques públiques i innovació. L’objectiu principal del projecte és atreure l’activitat de recerca d’una fundació britànica referent en la matèria, NESTA, i el personal vinculat al laboratori d’innovació i creixement Innovation Growth Lab (IGL). Per al tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, “l’aliança” entre el consistori i la Barcelona GSE “enfortirà” la recerca a la ciutat en polítiques públiques per donar resposta als reptes socials.

L’acord signat entre les dues institucions, amb vigència fins al maig de 2022, facilitarà que el personal investigador pugui treballar en el marc de la Barcelona GSE mitjançant mètodes de recerca experimentals.