Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

L’Ajuntament d’Igualada recorda que encara que s’aixequi el confinament perimetral “la gent ha de continuar a casa”

ACN Igualada.-L’Ajuntament d’Igualada ha recordat que encara que s’aixequi el confinament perimetral a la Conca d’Òdena els seus ciutadans “han de continuar a casa”. Segons el consistori, en cas que […]

Avatar
Agències 04/04/2020

ACN Igualada.-L’Ajuntament d’Igualada ha recordat que encara que s’aixequi el confinament perimetral a la Conca d’Òdena els seus ciutadans “han de continuar a casa”. Segons el consistori, en cas que s’eliminés el perímetre policial el decret d’estat d’alarma es manté vigent i per tant la gent hauria d’estar confinada “com a la resta del país”. A hores d’ara segueixen restringides les entrades i sortides d’Igualada, Santa Margarida de Motnbui, Òdena i Vilanova del Camí. Aquest dissabte la Generalitat ha enviat al ministeri de Sanitat una petició per autoritzar l’aixecament del perímetre policial a la Conca d’Òdena, després que ho hagi recomanat el comitè tècnic del Procicat.

La Generalitat considera que el confinament especial d’Igualada, Santa Margarida de Motnbui, Òdena i Vilanova del Camí és innecessari ara que tota la població de Catalunya ja està confinada a casa.