Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

L’Ajuntament del Masnou estudia personar-se com a acusació popular contra el MENA detingut per intentar violar una noia

ACN El Masnou.-L’Ajuntament del Masnou estudia emprendre accions legals i presentar-se com a acusació popular en la causa per l’intent d’agressió sexual que hauria protagonitzat un menor no acompanyat (MENA) […]

Avatar
Agències 01/07/2019

ACN El Masnou.-L’Ajuntament del Masnou estudia emprendre accions legals i presentar-se com a acusació popular en la causa per l’intent d’agressió sexual que hauria protagonitzat un menor no acompanyat (MENA) sota tutela de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA). El noi va ser detingut diumenge i els fets haurien tingut lloc la matinada de divendres a dissabte, durant la celebració de la Festa Major del municipi. El consistori insta la justícia a actuar amb celeritat per aclarir els fets i amb “la contundència que correspongui”. L’Ajuntament rebutja i condemna els fets i ha ofert suport a la persona agredida, tant des del punt de vista psicològic com els recursos de protecció que necessiti.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Canet de Mar –on dissabte es va detenir també a dos menors no acompanyats per un cas de violació– ha convocat per aquest dilluns una taula de treball amb l’entitat EduVic, la DGAIA, Xatrac, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local. L’Ajuntament està a l’espera d’obtenir tota la informació sobre els fets i està estudiant emprendre les accions oportunes.