Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

L’Ajuntament de Vic decomissa un gos potencialment perillós que no estava correctament censat

ACN Vic.-L’Ajuntament de Vic va decomissar un gos, potencialment perillós, que no estava correctament censat. L’actuació ha generat rebombori a les xarxes socials, pel que des del consistori han volgut […]

Avatar
Agències 27/01/2020

ACN Vic.-L’Ajuntament de Vic va decomissar un gos, potencialment perillós, que no estava correctament censat. L’actuació ha generat rebombori a les xarxes socials, pel que des del consistori han volgut esclarir que el seu propietari l’havia inscrit com a una altra raça i, per tant, el no disposava de la corresponent llicència ni l’assegurança que li corresponia. Després d’uns dies en una residència canina, l’animal ha estat correctament censat i retornat al propietari.

L’animal va ser decomissat per la Guàrdia Urbana després del requeriment d’un veí, en haver mossegat a un altre gos. L’animal, explica el consistori en un comunicat, estava censat com a creuat de llaurador i chow chow, quan en realitat es tracta d’un creuat de pitbull. S’hauria decomissat, afegeixen en el text, perquè no complia amb l’ordenança municipal: no estava censat, no duia xip, el propietari no disposava de llicència per a la tinença de gossos perillosos, com tampoc la corresponent assegurança.El gos va ser traslladat a una residència canina. Després que el propietari aportés la documentació requerida i pagués les taxes establertes per l’estada a les instal·lacions, divendres li va ser retornat.