Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

L’Ajuntament de Tortosa obre una segona convocatòria d’ajuts per a bars, restaurants i centes d’estètica

ACN Tortosa.-L’Ajuntament de Tortosa ha habilitat una segona convocatòria d’ajuts, amb una partida de fins a 150.000 euros. per als establiments de restauració i d’estètica de la ciutat que han […]

Avatar
Agències 10/12/2020

ACN Tortosa.-L’Ajuntament de Tortosa ha habilitat una segona convocatòria d’ajuts, amb una partida de fins a 150.000 euros. per als establiments de restauració i d’estètica de la ciutat que han hagut de tancar durant la segona onada de la pandèmia. Les peticions es poden presentar des d’aquest dijous i fins al 16 de desembre. El consistori donarà un màxim de 400 euros per sol·licitant. S’hi poden acollir autònoms i empreses amb locals oberts a Tortosa i domicili fiscal a la ciutat. Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant una instància genèrica fent referència a la convocatòria i el tràmit es pot fer per via telemàtica, amb certificat digital, o de manera presencial amb cita prèvia.

Amb aquest segon paquet d’ajudes, l’Ajuntament de Tortosa ha previst 500.000 euros a ajudar les empreses que s’han vist obligades a aturar la seua activitat com a conseqüència de les restriccions per la covid-19. A l’estiu ja es van destinar 350.000 euros, en una primera tongada d’ajudes directes a les activitats comercials i empresarials que no van poder prestar els seus serveis durant el confinament de la primavera.