Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

L’Ajuntament de Torelló compra la nau de carrossaires a la Sareb per 702.000 euros

ACN Torelló.-L’Ajuntament de Torelló ha comprat la nau de carrossaires a la Sareb per 702.000 euros. S’acaba així un procés llarg per posar a disposició de les colles carrossaires un […]

Avatar
Agències 08/01/2021

ACN Torelló.-L’Ajuntament de Torelló ha comprat la nau de carrossaires a la Sareb per 702.000 euros. S’acaba així un procés llarg per posar a disposició de les colles carrossaires un espai propi on construir les carrosses per al Carnaval de Terra Endins. L’adquisició de la nau es va signar el 30 de desembre per un preu de 702.000 euros, tal com s’havia acordat amb la propietat, que s’havia compromès a mantenir el preu fixat fins a finals del 2020. El consistori avaluarà les necessitats de l’espai i hi farà reformes d’adequació amb una partida de 300.000 euros del pressupost municipal d’enguany. Es vol aprofitar aquest any que no hi haurà carnaval i l’espai estarà lliure per fer-hi les millores necessàries.

En un comunicat, l’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño es mostra satisfet per la compra de la nau. “Estem contents perquè hem comptat amb el consens de les colles carrossaires i, després de valorar totes les possibilitats, estem convençuts que hem triat la millor opció, tant per la viabilitat econòmica com pel fet que permetrà, un cop acabades les obres d’adequació, consolidar la festa amb un equipament ajustat a les necessitats d’espai, tècniques i de seguretat”, remarca el batlle.