Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

L’Ajuntament de Tàrrega treu a concurs la redacció del projecte d’ampliació del CAP del municipi

ACN Tàrrega.-L’Ajuntament de Tàrrega ha tret a licitació la redacció del projecte constructiu que permetrà ampliar el Centre d’Atenció Primària (CAP) de la localitat. El plec de clàusules inclou també […]

Avatar
Agències 03/01/2020

ACN Tàrrega.-L’Ajuntament de Tàrrega ha tret a licitació la redacció del projecte constructiu que permetrà ampliar el Centre d’Atenció Primària (CAP) de la localitat. El plec de clàusules inclou també la direcció d’obra i el control de seguretat dels treballs. El pressupost ascendeix a 220.543 euros, amb la previsió que les obres puguin enllestir-se abans dels pròxims tres anys. Un conveni subscrit entre el consistori targarí, la Diputació de Lleida i la Gestió de Serveis Sanitaris (GSS) del Servei Català de la Salut possibilitaran l’execució dels treballs, que se centraran en l’ampliació de l’àrea de l’edifici destinada a urgències i la reforma del conjunt de les instal·lacions per modernitzar-les. El termini de recepció de propostes per fer-se càrrec de la redacció del projecte finalitza el 20 de gener.

La Diputació de Lleida aportarà uns tres milions d’euros per materialitzar el projecte. A l’espera de disposar de la redacció definitiva, es preveu que l’ampliació de la zona d’urgències s’executi a l’espai que ara ocupa l’aparcament dels facultatius del CAP (que es traslladarà a un altre sector de l’esplanada) i a una part del solar annex. També es preveu habilitar uns boxs com a hospital de dia per atendre les analítiques fredes i tractaments de rehabilitació.