Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

L’Ajuntament de Tarragona valora en 150.000 euros els desperfectes pels aldarulls dels dos últims dies

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona ha valorat en uns 150.000 euros el cost dels desperfectes que s’han produït en els aldarulls dels últims dies arran de les protestes contra la sentència […]

Avatar
Agències 17/10/2019

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona ha valorat en uns 150.000 euros el cost dels desperfectes que s’han produït en els aldarulls dels últims dies arran de les protestes contra la sentència del Tribunal Suprem. Segons els càlculs municipals, s’han cremat o quedat danyats un total de 80 contenidors: dimarts, van ser quinze els calcinats i 28 més van quedar malmesos; mentre que aquest dimecres se’n van cremar 32 i cinc van resultar amb danys. Els elements afectats es troben als carrers Rovira i Virgili, Rambla Nova, Cristòfol Colom, Unió, Cañellas, avinguda Marquès de Montoliu, Ritort i Faus, passeig de Sant Antoni i plaça de l’Oli.

Aquest dijous, el servei de neteja treballa des de les sis de la matinada i la tasca se centra en la neteja dels carrers i la recol·locació dels contenidors. Amb tot, l’Ajuntament de Tarragona ha assenyalat que el principal problema, en aquests moments, és que no queden suficients contenidors en estoc per la demanda d’altres ciutats que han patit incidents similars, fet que podria retardar la seva reposició. El consistori, però, ha anunciat que treballa per tenir-ne de nous els pròxims dies i la conselleria de Neteja ha recomanat a la ciutadania que, en cas de no tenir a prop contenidors de recollida selectiva, es desplacin a la zona més propera.D’altra banda, i davant la convocatòria de vaga prevista per aquest divendres, l’Ajuntament ha informat que demà al vespre la recollida de la franja orgànica i rebuig es manté a la nit com cada dia, però no s’efectuarà la recollida del matí -envasos, paper i recollides comercial-. En aquest sentit, el consistori fa una crida als comerços a no deixar envasos ni paper fora dels locals comercials.