Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

L’Ajuntament de Tarragona treballa perquè el Concurs de Castells se celebri en les dates previstes

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona i l’equip del Concurs de Castells treballen perquè la 28a edició del certamen es pugui celebrar en les dates previstes, el 27 de setembre a Torredembarra […]

Avatar
Agències 04/05/2020

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona i l’equip del Concurs de Castells treballen perquè la 28a edició del certamen es pugui celebrar en les dates previstes, el 27 de setembre a Torredembarra i el 3 i 4 d’octubre a la Tarraco Arena. Les feines per tirar endavant l’edició d’enguany del Concurs es van iniciar fa setmanes. En uns dies es convocarà el Consell Assessor del certamen i s’ha constituït l’equip de comunicació. No es descarta que alguns aspectes de la metodologia s’adaptin a l’excepcionalitat de la temporada i es prendran les decisions d’acord amb les colles, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), i seguint les mesures de seguretat que acordin les autoritats sanitàries.

Davant l’actual situació de confinament i d’alerta sanitària, l’Ajuntament de Tarragona contempla tots els escenaris possibles que poden afectar el Concurs de Castells però treballa amb l’ànim que es pugui celebrar en les dates previstes, el 27 de setembre a Torredembarra i els dies 3 i 4 d’octubre a la Tarraco Arena. Com estava previst, en els pròxims dies es convocarà el Consell Assessor del Concurs, format per representants de les quatre colles de la ciutat de Tarragona, les sis primeres colles classificades en l’edició anterior, periodistes i experts del món casteller. Aquest mes d’abril també s’ha constituït l’equip de comunicació del certamen.