Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

L’Ajuntament de Tarragona, l’AEQT, el Port i la URV analitzaran conjuntament els episodis de males olors a la ciutat

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona, l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), l’Autoritat Portuària de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han acordat engegar una comissió de seguiment conjunta per […]

Avatar
Agències 13/10/2020

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona, l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT), l’Autoritat Portuària de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han acordat engegar una comissió de seguiment conjunta per monitoritzar, analitzar i resoldre possibles episodis de males olors a la ciutat. La comissió també comptarà amb la presència del Departament de Territori i Sostenibilitat, la Direcció General de Protecció Civil, Ematsa i Sirusa. Les parts s’han compromès a posar a disposició de la comissió les dades i la tecnologia de la qual disposen en aquest àmbit. També a que totes les dades, tant les que es recullin a partir d’ara com també les històriques, es facin públiques i estiguin a l’abast de la població.

La primera reunió es va celebrar el passat 2 d’octubre, i es va decidir posar en marxa un grup de treball tècnic que pugui concretar en les properes setmanes quin haurà de ser el funcionament de la comissió, com s’haurà de produir la recollida de dades i la seva anàlisi, i quins protocols se seguiran per tal de mantenir puntualment informada la ciutadania.