Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

L’Ajuntament de Tarragona incrementarà la neteja de les escoles

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona incrementarà la neteja de les escoles el curs 2020-2021, segons ha explicat el conseller d’Educació municipal, Manel Castaño. Castaño ha apuntat que el consistori ha coordinat […]

Agències 10/09/2020

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona incrementarà la neteja de les escoles el curs 2020-2021, segons ha explicat el conseller d’Educació municipal, Manel Castaño. Castaño ha apuntat que el consistori ha coordinat els protocols amb el Procicat i els departaments d’Educació i Salut. Així, a mig matí hi haurà una desinfecció de diferents espais dels centres i també es netejaran amb aigua i desinfectant els accessos. A banda, la Guàrdia Urbana establirà un dispositiu viari per facilitar les entrades i sortides, que seran esglaonades per minimitzar la concentració d’alumnes. Les llars d’infants, l’escola d’adults Tàrraco i l’escola de música, els equipaments que depenen de l’ajuntament, han informat dels protocols als usuaris.

Castaño ha comentat que s’han reunit amb els directors de les escoles públiques, a les quals el consistori presta els serveis de manteniment, vigilància i neteja, per tractar els nous protocols que s’apicaran. Pel que fa a les llars d’infants, el conseller ha indicat que s’han contractat cinc persones interines perquè facin la fenia de cinc treballadores de més de 60 anys que són personal de risc i que faran tasques secundàries. Per garantir que amb les entrades i sortides esglaonades tot l’alumnat pot arribar i marxar amb puntualitat s’està treballant amb l’Empresa Municipal de Transports per adaptar els horaris del bus municipal a la nova realitat escolar. Finalment, el consistori també ha posat a disposició de les escoles i instituts diversos equipaments municipals.