Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

L’Ajuntament de Tarragona fa un cribratge al personal municipal que participarà en el dispositiu electoral

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona realitza aquest divendres un cribratge al personal municipal que formarà part del dispositiu electoral del 14-F. Treballadors del consistori, de la brigada municipal, de Protecció Civil, […]

Avatar
Agències 11/02/2021

ACN Tarragona.-L’Ajuntament de Tarragona realitza aquest divendres un cribratge al personal municipal que formarà part del dispositiu electoral del 14-F. Treballadors del consistori, de la brigada municipal, de Protecció Civil, i interventors i apoderats dels partits tenen l’oportunitat de fer-se un test d’antígens per garantir que no són positius de covid-19. Es preveu que es facin 240 proves, que se sumaran a les 800 automostres que l’Ajuntament posarà a disposició de les persones que hagin de ser a les meses electorals aquest diumenge. L’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha destacat que el dispositiu que han elaborat, amb 14 nous punts de votació, garanteix la seguretat de tots els ciutadans que vagin a votar.

Per aquestes eleccions, l’Ajuntament de Tarragona ha mobilitzat 154 treballadors públics com a representants de l’administració. D’aquests, 67 són els que normalment participen en una cita electoral. A més s’hi han sumat 42 responsables de seguretat sanitària, un per cada col·legi, i 28 assistents de seguretat sanitària que reforçaran aquells centres de votació més grans. En les tasques d’organització també hi participen 37 membres de la Brigada Municipal i 16 de Protecció Civil.