Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

L’Ajuntament de Sitges demana als propietaris de pisos i locals que valorin rebaixar el preu dels lloguers

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Sitges ha fet una crida a la solidaritat i a la responsabilitat dels veïns del municipi per frenar l’impacte econòmic del coronavirus. Així, ha demanat als propietaris […]

Avatar
Agències 23/03/2020

ACN Barcelona.-L’Ajuntament de Sitges ha fet una crida a la solidaritat i a la responsabilitat dels veïns del municipi per frenar l’impacte econòmic del coronavirus. Així, ha demanat als propietaris d’habitatges i de locals comercials que estudiïn, en la mesura de seves possibilitats, aplicar una moratòria o una reducció del preu dels lloguers mentre duri l’actual crisi sanitària. Pel que fa als locals comercials, el consistori recorda que actualment la majoria d’establiments no poden dur a terme la seva activitat i que això pot afectar a molts autònoms i empresaris. Al seu torn, l’Ajuntament treballa per establir ajudes econòmiques a famílies, empreses, autònoms i al sector turístic del municipi per complementar les de la Generalitat i l’Estat.

Paral·lelament, l’Ajuntament disposa d’ajudes d’emergència social per fer front al pagament de lloguer o de subministraments, entre altres.