Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

L’Ajuntament de Sabadell repartirà vals de 20 euros a cada família per gastar al comerç local

ACN Sabadell.-L’Ajuntament de Sabadell destinarà 1,6 milions d’euros a la campanya Xec Comerç, que consistirà en repartir vals de 20 euros a totes les famílies de la ciutat per gastar […]

Agències 15/03/2021

ACN Sabadell.-L’Ajuntament de Sabadell destinarà 1,6 milions d’euros a la campanya Xec Comerç, que consistirà en repartir vals de 20 euros a totes les famílies de la ciutat per gastar en botigues de la capital vallesana. L’objectiu és participar en la reactivació econòmica dels establiments, donat que els 20 euros es podran gaudir en concepte de descomptes en aquelles compres fetes en comerços, bars i restaurants de Sabadell. Així, es preveu que l’impacte de la inversió s’elevi als 3,2 milions d’euros per aquests negocis. La campanya s’inclou en el total d’11,8 milions d’euros procedents del superàvit de 2020 per combatre l’impacte de la pandèmia en diferents sectors de la ciutat, en aquest cas concretament en el teixit del comerç i la restauració.

La mesura ja ha estat efectiva en altres municipis com Sant Cugat del Vallès. En aquest cas, el consistori va destinar 600.000 euros en forma de vals repartits a més de 30.000 llars de la ciutat, dins de les mesures del pla de xoc de suport i reactivació econòmica del teixit empresarial de Sant Cugat.