Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

L’Ajuntament de Sabadell clausura l’històric Teatre del Sol per problemes de seguretat

ACN Sabadell.-L’Ajuntament de Sabadell ha clausurat l’històric Teatre del Sol, situat al centre de la ciutat, per problemes de seguretat. Segons ha avançat el diari digital iSabadell, la Policia Municipal […]

Avatar
Agències 24/05/2021

ACN Sabadell.-L’Ajuntament de Sabadell ha clausurat l’històric Teatre del Sol, situat al centre de la ciutat, per problemes de seguretat. Segons ha avançat el diari digital iSabadell, la Policia Municipal es va presentar dissabte a l’equipament i va decidir tancar l’edifici un cop acabada la funció de l’obra que s’hi representava, ‘Cartes d’amor’, degut a problemes vinculats a les mesures de seguretat. Ara cal esperar a què tècnics municipals elaborin un informe que determini la tipologia i abast dels problemes detectats en la primera inspecció, fet que, si no s’emet el document abans, suposa cancel·lar les representacions de la mateixa obra i les dues sessions del concert d’Eli Paulet i Borja Valls programats per al proper cap de setmana.

Fonts municipals han confirmat a l’ACN que els Mossos d’Esquadra van rebre una denúncia sobre els possibles problemes de seguretat que presentava l’immoble, situat al cèntric carrer del Sol, vinculats a la tipologia de l’edifici. El cos va demanar la intervenció de la Policia Municipal perquè es desplacés fins el teatre i inspeccionés els punts presumptament irregulars.En detectar-ne, es va procedir a motivar un informe tècnic, motiu pel qual mentre aquest s’elabora l’equipament haurà de romandre tancat al públic. Des del consistori asseguren que hi ha un contacte permanent amb el grup teatral per fer un seguiment del procediment.