Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

L’Ajuntament de Reus tanca parcs, instal·lacions esportives i zones de jocs infantils per prevenir els contagis

ACN Tarragona.-El Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Reus ha decidit aquest divendres adoptar mesures complementàries de competència municipal per reduir el risc de rebrot a la ciutat. Concretament, i per […]

Avatar
Agències 21/08/2020

ACN Tarragona.-El Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Reus ha decidit aquest divendres adoptar mesures complementàries de competència municipal per reduir el risc de rebrot a la ciutat. Concretament, i per un període provisional de 15 dies a partir de la publicació de la resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), tancarà els parcs municipals, les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure i zones de jocs infantils. Alhora, reforçarà la desinfecció de la via pública a la ciutat, començant pels barris en els quals s’han iniciat els cribratges. El Departament de Salut ha endurit les mesures preventives per la covid-19 a Reus, amb restriccions més estrictes que a Barcelona i Figueres.

Així, queden prohibides les trobades de més de deu persones i es limita l’aforament al 50% en bars i restaurants, tant a l’interior com a l’exterior. Tampoc es podrà consumir a les barres dels establiments. Es restringeix l’aforament en cerimònies religioses al 33% i en esdeveniments culturals i esportius, al 50%. El comitè s’ha fet seves les mesures anunciades per la consellera de Salut. En paral·lel, l’alcaldessa en funcions, Montserrat Vilella, ha mantingut una reunió amb representants del sector econòmic de la ciutat per explicar-los les noves mesures adoptades pel departament de Salut i les mesures complementàries del consistori. A la reunió també hi ha assistit la regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, Dolors Vázquez; i la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles.