Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

L’Ajuntament de Reus inspecciona el compliment de les mesures de prevenció en uns 350 establiments

ACN Reus.-Les campanyes habituals de la regidoria de Salut de Reus per vigilar el compliment de les mesures de seguretat alimentària s’han intensificat durant el juliol i l’agost per revisar […]

Avatar
Agències 19/08/2020

ACN Reus.-Les campanyes habituals de la regidoria de Salut de Reus per vigilar el compliment de les mesures de seguretat alimentària s’han intensificat durant el juliol i l’agost per revisar també que s’estan aplicant les mesures de prevenció de la covid-19. Els consultors de l’Ajuntament han visitat 246 establiments d’alimentació restauració a la ciutat. El 89% han implantat les mesures corresponents i un 83% hi han increment les tasques de neteja i desinfecció habituals. A la resta de locals les mesures ja s’aplicaven o s’hi ha detectat mancances. Els establiments amb deficiències se’ls ha fet un advertiment i s’estudiaran les mesures a prendre.

L’Ajuntament de Reus va publicar al maig un seguit de recomanacions per als establiments d’alimentació i restauració i per a tota mena de comerços. La regidoria de Salut i Ciutadania valora “positivament” els resultats de la campanya i el fet que “el teixit comercial d’alimentació i restauració de la ciutat hagi adaptat la seva activitat a la situació sanitària”.