Dissabte, 5 de desembre de 2020 - Edició 863
La República

L’Ajuntament de Reus aprova un pressupost de 122 MEUR

ACN Reus.-L’Ajuntament de Reus ha aprovat en el ple d’aquest divendres el pressupost municipal per al 2021, amb un import de 122 milions d’euros. Segons informen fonts del consistori, els […]

Avatar
Agències 20/11/2020

ACN Reus.-L’Ajuntament de Reus ha aprovat en el ple d’aquest divendres el pressupost municipal per al 2021, amb un import de 122 milions d’euros. Segons informen fonts del consistori, els comptes del pròxim exercici tenen el doble objectiu de generar activitat econòmica i atendre els més vulnerables en l’actual context de crisis sanitària, social i econòmica. El pressupost de 2021 es redueix lleument respecte els comptes d’enguany per l’efecte del traspàs de la gestió de l’Hospital Sant Joan a la Generalitat. Tanmateix, descomptant l’efecte hospital, el pressupost tindria un caràcter expansiu, amb un increment de 3,3 milions d’euros respecte el de 2020. L’expedient inclou, a més, un Pla d’Inversions dotat amb 8,5 milions d’euros.

En el mateix plenari s’han aprovat diverses modificacions de les ordenances fiscals amb l’objectiu de flexibilitzar el pagament dels tributs als contribuents amb dificultats econòmiques, impulsar noves mesures per a la reactivació econòmica i dinamitzar el mercat de l’habitatge.

Relacionats