Dissabte, 3 de desembre de 2022 - Edició 1591
La República

L’Ajuntament de Móra la Nova exigeix que no es tanqui l’oficina de Correus del municipi

ACN Móra la Nova – L’Ajuntament de Móra la Nova (Ribera d’Ebre) demana que no es tanqui l’oficina del municipi. Segons el consistori, el seu tancament es deu a “una […]

Agències 04/10/2022

ACN Móra la Nova – L’Ajuntament de Móra la Nova (Ribera d’Ebre) demana que no es tanqui l’oficina del municipi. Segons el consistori, el seu tancament es deu a “una política de centralització” de l’administració i per la manca d’un espai adequat. Davant d’aquesta situació, l’equip de govern ha ofert a la companyia la possibilitat d’ubicar la seu a un espai del nou Institut Escola de la localitat, un cop estigui acabat. També ha enviat una carta per sol·licitar una reunió urgent amb la direcció de l’oficina de Tarragona. L’Ajuntament ja s’hi va reunir l’any 2019 i els va enviar una altra missiva l’any passat per evitar la supressió d’aquest servei.

L’Ajuntament ha assegurat que està disposat a col·laborar “en tot el que estigui a les seves mans per no perdre aquest servei”, que considera “indispensable i de gran importància” per als veïns. Per això, ha demanat a Correus que contemplin el fet de poder prolongar el servei, com s’ha fet fins ara, fins que no es trobi una solució.