Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

L’Ajuntament de Mollerussa comença a fer testos serològics a tota la plantilla municipal

ACN Mollerussa.-L’Ajuntament de Mollerussa ha començat aquest dimarts a fer testos serològics per detectar la covid-19 a la plantilla municipal. Els primers han estat els agents de la Policia Local […]

Avatar
Agències 05/05/2020

ACN Mollerussa.-L’Ajuntament de Mollerussa ha començat aquest dimarts a fer testos serològics per detectar la covid-19 a la plantilla municipal. Els primers han estat els agents de la Policia Local i després se’l faran el personal de la brigada municipal i de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, en funció de la reincorporació presencial a la feina. En paral·lel, s’han posat les mampares de protecció a equipaments municipals, en previsió de quan es puguin tornar a obrir al servei presencial. L’alcalde Marc Solsona ha explicat que els testos serològics no tenen la mateixa “fiabilitat” que un PCR però ha remarcat que es tracta d’una mesura “prèvia” a la reincorporació del personal lligada al protocol de desconfinament que fa setmanes que s’està treballant.

Marc Solsona ha assenyalat que les proves serològiques són un instrument o mesura per a la “reincorporació” del personal que van lligades al fet que posteriorment, la gent continuï fent un us responsable de les normes sanitàries com són el distanciament social i la neteja i higiene personal. D’aquesta manera, ha afegit Solsona, els treballadors compten amb la “tranquil·litat” d’haver-se fet la prova però la seva continuïtat i s’anirà veient en base als diferents indicadors de torn.