Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

L’Ajuntament de Lloret de Mar anuncia que Rec Madral els deu més de 250.000 euros

ACN Lloret de Mar.-L’Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) ha anunciat que l’empresa que gestiona el servei d’aigües a la urbanització Lloret Residencial, Rec Madral, deu més de 250.000 euros […]

Agències 29/07/2021

ACN Lloret de Mar.-L’Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) ha anunciat que l’empresa que gestiona el servei d’aigües a la urbanització Lloret Residencial, Rec Madral, deu més de 250.000 euros al consistori. El deute prové de l’aigua que “cada any” ven l’Ajuntament a l’empresa quan deixa sense servei al veïnat. El regidor d’Urbanisme, Albert Robert, s’ha queixat que els habitants de la urbanització s’han quedat sense servei, però que no els poden vendre més aigua pel deute acumulat amb l’Ajuntament. “És una situació intolerable”, ha afegit Robert. Arran del comunicat de l’ajuntament, l’empresa ha assegurat que és “fals” i que no presta cap servei al municipi.

((En aquesta actualització s’afegeix la resposta de Rec Madral))Rec Madral assegura que la informació donada per l’ajuntament és “errònia”: “Rec Madral mai ha tingut cap servei dins el terme de Lloret de Mar i òbviament, sense cap mena de dubte, no deu cap quantitat a l’ajuntament”. Al comunicat, el govern local de Lloret exposa que està ultimant un conveni amb l’empresa Pic i Sayols, que és la propietària de la xarxa d’aigua, que garantir el servei tot l’any. Robert ha insistit que malgrat no ser “una competència municipal”, treballen per resoldre el “malestar veïnal”. L’Ajuntament de Lloret de Mar fa uns anys va invertir prop de 3 milions d’euros per garantir la connexió de les urbanitzacions afectades per la falta de servei de Rec Madral amb la xarxa municipal d’aigua.