Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

L’Ajuntament de Lleida ofereix 96 espais complementaris a Educació per al proper curs escolar

ACN Lleida.-La Paeria de Lleida ha ofert 96 espais municipals per donar suport a la conselleria d’Educació en el desenvolupament del proper curs escolar a la ciutat, en què s’hauran […]

Avatar
Agències 28/08/2020

ACN Lleida.-La Paeria de Lleida ha ofert 96 espais municipals per donar suport a la conselleria d’Educació en el desenvolupament del proper curs escolar a la ciutat, en què s’hauran d’aplicar mesures especials per la covid-19. Es tracta d’espais de la xarxa de ludoteques, equipaments culturals, centres cívics i parcs de la ciutat, segons ha traslladat l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, a la reunió de Coordinació Territorial de la covid-19 celebrada aquest divendres al matí. Pueyo ha indicat que “la voluntat de l’Ajuntament de Lleida de ser un agent actiu per garantir l’òptim desenvolupament del curs escolar adaptant-se a les circumstàncies específiques que es requereixin per motius de seguretat i salut”.

La regidoria d’Educació està coordinant el conjunts dels 96 espais municipals que es posaran a disposició de la Generalitat per reforçar els recursos de què disposa Educació de cara el nou curs. De moment, la Paeria ofereix a la conselleria d’Educació 79 zones diferenciades en centres cívics – que mantindran i faran compatible la seva activitat amb la funció educativa – i ofereix cinc espais de la xarxa de ludoteques municipals i set equipaments culturals, com són el Museu de l’Aigua, el Museu Roda Roda, l’espai dipòsit del Pla de l’Aigua, el Museu Morera, la Casa dels Gegants i la Seu Vella. Pel que fa espais exteriors, n’ofereix cinc: els Camps Elisis, La Mitjana, la plaça de les Magnòlies, la plaça Sant Pere i la zona del Parc Joan Oró.