Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

L’Ajuntament de Lleida fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania davant el repunt de casos de covid-19

ACN Lleida.-El paer en cap Miquel Pueyo ha fet una crida a la responsabilitat de la ciutadania de la ciutadania davant el repunt de casos de covid-19 detectats en els […]

Avatar
Agències 29/03/2021

ACN Lleida.-El paer en cap Miquel Pueyo ha fet una crida a la responsabilitat de la ciutadania de la ciutadania davant el repunt de casos de covid-19 detectats en els darrers dies a Lleida, amb voluntat d’aturar el ritme de creixement que podria avocar a haver de prendre mesures més restrictives per frenar la pandèmia. La passada setmana ha estat la segona en què la Guàrdia Urbana ha aixecat més actes per incompliment de les restriccions des del confinament. En els darrers tres dies, s’ha actuat en tres locals públics i sis pisos on se celebraven festes privades. En total s’han aixecat 117 actes.

L’alcalde de Lleida ha demanat la col·laboració de tothom en finalitzar la reunió del Cecopal, en la qual s’han donat a conèixer la xifra d’actes aixecades per la Guàrdia Urbana la darrera setmana, que detecten un relaxament per part de la ciutania.Els darrers set dies, els agents de la policia local han aixecat 117 actes, essent la setmana que n’han imposat més, tret de la del 8 al 14 de març, en la qual es van registrar 130 sancions. Així i tot, s’ha denunciat a tres locals públics (per excés d’aforament, organitzar una festa infantil i permetre el consum a la barra), i també s’ha aixecat acta contra els assistents a festes privades en pisos particulars.Fins al moment i des de la declaració de l’estat d’alarma, la Guàrdia Urbana ha controla 23.774 vehicles i aixecat 4.335 actes.